logo


Наш избор на сајтови

Центар за развој на Вардарски плански регион.

Centar za razvoj na Vardarski planski region. Веб Адресар Утврдувањето на целите и приоритетите во Вардарскиот плански регион и дефинирањето на Визија е Повеќе »

MoeZdravje.com

MoeZdravje.com Веб Адресар Порталот „Моездравје“ се занимава со теми од областа на здравството. На него можете да ги прочитате Повеќе »

Општина Македонска Каменица

Opstina Makedonska Kamenica Веб Адресар Општината Македонска Каменица е единица на локалната самоуправа, во која граѓаните го остваруваат Повеќе »

Се за храна

Se za hrana Веб Адресар Сe за храна е блог со едукативна цел каде може да се најдат веродостојни и проверени информации за Повеќе »

Агенција за управување со одземен имот

Agencija za upravuvane so odzemen imot Веб Адресар Еден од главните мотиви за сериозниот и организиран криминал е финансиската добивка. Организираните Повеќе »

ЈП Депонија ДРИСЛА

JP Deponija DRISLA Веб Адресар Депонијата Дрисла е димензионирана да прими приближно 26.000.000 м3 милиони тони цврст отпад, што Повеќе »


Наши Партнери
BannerFans.com
© 2014 Веб Адресар